Voorwaarden Hip & Stip Kaarten 

Bestellingen:

Als u een bestelling plaatst bij Hip & Stip Kaarten krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde producten en de gegevens om de betaling over te maken. Krijgt u geen bericht via e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Controleer a.u.b. bij het plaatsen van uw bestelling of uw e-mailadres juist is ingevuld, bij een verkeerd e-mail adres ontvangt u geen orderbevestiging en kunnen wij u niet bereiken. Neem dan contact op via mail info@hipenstipkaarten.nl

Minimum orderbedrag:

Wij stellen een minimum bestelbedrag vanaf €7,50 per bestelling. Vanaf €55.- verzenden wij gratis binnen Nederland.

Voorraden & Levertijd:

In principe is het door u bestelde artikel altijd op voorraad. Anders kunt u direct zien als het uitverkocht is. Als er door uw bestelde artikel toch niet aanwezig is, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en wordt deze niet in rekening gebracht. Zodra de betaling is bijgeschreven worden de bestellingen op werkdagen binnen 2 werkdagen bij Post.nl afgegeven.

Betaling & Verzendkosten:

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling gedaan heeft. Betalingen graag binnen eerste 5 werkdagen. Na betaling is annuleren door de koper niet meer mogelijk. Alle bestellingen worden via Post.nl verzonden. Hip & Stip Kaarten is niet aansprakelijk voor zoekraken en beschadiging van uw bestelling. Wilt u bestelling met Track & Trace code ontvangen, vermeld dit even op het bestelformulier. Dan passen wij de verzendkosten aan en sturen een nieuw factuur. Meer informatie met de tabel kunt u lezen op onze pagina "verzendkosten". Wij hanteren hier de verzend-en verpakkingskosten.

Thuis ophalen & Betaling:

Wilt u liever uw bestelling aan huis in Rosmalen ophalen, dan kunt u dit aangeven bij de betaling. Op afspraak kunt u de artikelen aan huis komen ophalen. U dient bij afhalen gepast te betalen. Vooraf overmaken is ook mogelijk, geef voorkeur door via opmerkingen. Wij zien dan graag een mail tegemoet. Wij nemen dan contact met u op.

Kleurverschillen:

U dient rekening te houden met 10% aan kleurverschillen van de afgebeelde kaarten en producten. Dergelijke  afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld. De afmeting ziet u bij onze artikelen.

Privacy & Klachten - Retouneren:

Uw gegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt. Voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de producten. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Bij ontvangst van de kaarten en producten verzoeken wij u alles te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 3 dagen contact op met ons via Hip & Stip Kaarten. We zullen altijd samen naar een goede oplossing zoeken. Wij zorgen ervoor dat de bestelling altijd goed verstuurd zal gaan worden.

Bij retouneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Lees hier alles over ons vernieuwd PrivacybeleidWe respecteren de privacy van alle gebruikers op onze website en persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld. Hier laten we graag zien welke gegevens door ons worden gebruikt en verzameld via de website. We vinden het belangrlijk dat je dit altijd kunt lezen, waarom en welke gegevens we verzamelen. We verwerken de persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verwerkt, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Copyright:

Op al onze teksten en afbeeldingen zit auteursrecht. Afbeeldingen zijn van Hip & Stip Kaarten en ontwerpers waar wij mee samenwerken. We willen vragen onze copyright te respecteren en onze documenten niet zonder toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. Hartelijk dank.

Wilt u een afbeelding gebruiken voor in de media, laat het ons weten.

© 2008 - 2023 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel