Verzendkosten

De verzendkosten worden per jaar bekeken via de prijzen van PostNL. In 2020 zijn de prijzen weer aangepast, wij verzenden nu alleen nog binnen Nederland. Dit heeft met de hoge verzendkosten en nieuwe regeling te maken. Voor onze producten, zijn deze hoge prijzen niet in verhouding meer met de producten die worden besteld. Vandaar dat wij vanaf 2020 alleen binnen Nederland blijven verzenden via PostNL. Zodra de betaling is binnengekomen, ontvang je een melding via Mijn Webwinkel. Daarna verzenden wij de order binnen twee tot drie werkdagen. Verzendtarieven worden gehanteerd sinds 2008 conform de tarieven van PostNL. Binnen Nederland zijn dit de kosten die dan ook automatisch bij de bestelling worden verwerkt. Hier kan je de prijzen van 2020 bij PostNL bekijken. Is er interesse voor aangetekend versturen of als pakket, geef dit even bij de opmerking aan. Hierna versturen we een aangepast factuur via een persoonlijke mail binnen één werkdag. Zijn er verdere vragen, dan kan dit altijd via een email of een bericht via pagina contact. Meer informatie via voorwaarden, vragen zijn welkom via info@hipenstipkaarten.nl. Van elke bestelling maak ik een feestje met leuke extra's!

Wij hanteren onderstaande verzend- en verpakkingskosten:

Verzendkosten Nederland:

20 - 100 gram = €2,95 euro

100 - 350 gram = € 3,95 - €4,25 euro

350 gram -  2 kg brievenbuspakje = €4,50 euro

2,5 kg - 10 kg = € 7,50 pakketpost - Hollands cadeau

Vanaf bestelbedrag €30 euro ontvang je een Hollands Brievenbuspakketje met Track & Trace code

______________________________________________________

 

Alle genoemde prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten. Vanaf 55 euro gratis verzenden als Hollands pakketpost.

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek raken of beschadiging van uw bestelling. Voor meer informatie lees ook de voorwaarden voor uw bestelling. Wilt u graag de bestelling verzekerd verzenden, vermeld dit bij order opmerking. Bij niet ontvangen van bestelling, zal gekeken worden naar onze persoonlijke service. Zijn er vragen of klachten over uw bestelling, dan horen wij dat graag via mail zie pagina Contact. Alvast veel plezier met de bestelling en leuk om een bericht in ons gastenboek te mogen ontvangen.

© 2008 - 2023 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel