Sluitstickers per stuk

Voor jou als echte postliefhebber, heb ik de mooiste ontwerpen en merken stickers hier samen gebracht. Van alles Hollands, tot vintage en vintage stijl. De stickers waarmee je een cadeau, envelop, kaarten en pakketjes kan gaan stylen. Maak je post nog gezelliger en stel hier je favorieten stickers per set samen. Met unieke en bijzondere ontwerpen, ik maak er leuke setjes van, die exclusief zijn samengesteld van diverse ontwerpers als Fientje & Co en Love Sam met de mooiste illustraties. Of ga je voor ons eigen merk Studio Holland of de vrolijke stickers van Wendy de Boer. Stel hier je eigen échte post sluitstickers samen, want stickers plakken is en blijft een vrolijk feestje.

Sorteer op
 • Sluitsticker PTT Ster
  Sluitsticker PTT Ster

  Sluitsticker PTT Post Ster met een doorsnede van 4,5 centimeter. Een uniek ontwerp van Fientje & Co. Leuk voor op alle post, envelop en kaarten die verstuurd worden via Postcrossing. Met illustratie ster en stempel.

  Ook…

  € 0,30
 • Sluitsticker Geboren Jongen
  Sluitsticker Geboren Jongen

  Sluitsticker Geboren Jongen met een doorsnede van 4,5 centimeter. Leuk om de envelop te pimpen bij het versturen van geboortekaartjes. Sticker met jongen in wiegje met blauw hartje. Uniek ontwerp van Fientje & Co.

  Ook…

  € 0,30
 • Sluitsticker Geboren Meisje
  Sluitsticker Geboren Meisje

  Sluitsticker Geboren Meisje met een doorsnede van 4,5 centimeter. Leuk om de envelop te pimpen bij het versturen van geboortekaartjes. Sticker met meisje in wiegje met roze hartje. Uniek ontwerp van Fientje & Co.

  Ook verkrijgbaar…

  € 0,30
 • Sluitsticker Hip Holland
  Sluitsticker Hip Holland

  Sluitsticker Hip Holland speciaal voor de èchte post voor jou, leuk voor op iedere kaart of enveloppe, ideaal voor Postcrossing en Snailmail. Maak jouw post bijzonder met deze èchte post voor jou unieke ronde sticker. Met…

  € 0,30
 • Sluitsticker Echte Post
  Sluitsticker Echte Post

  Sluitsticker èchte post voor jou, leuk voor op iedere kaart of enveloppe, ideaal voor Postcrossing
  en Slakkenpost. Maak jouw post bijzonder met deze èchte post voor jou unieke ronde sticker.
  Ontwerp en samenwerking Wendy de…

  € 0,30
 • -50%

  Sluitsticker Bloem
  Sluitsticker Bloem

  Sluitsticker met een doorsnede van 4,5 centimeter.

  Liefs uit Holland | leuk voor het pimpen van je post en cadeautjes.

  Sluitsticker . Ronde Sticker . Holland . Bloemen

  € 0,30 € 0,15
 • Sluitsticker Snail
  Sluitsticker Snail

  Sluitsticker èchte post voor jou, leuk voor op iedere kaart of enveloppe, ideaal voor Snailmail. Maak jouw post bijzonder met deze èchte post voor jou unieke ronde sticker.

  Ontwerp en samenwerking Wendy de Boer

  Bijna…

  € 0,30
© 2008 - 2023 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel