Blond Amsterdam

Blond Amsterdam wenskaarten zijn leuk, vrolijk, kleurrijk en voor iedere gelegenheid te versturen. Wij hebben een originele wenskaarten collectie, met regelmatig nieuwe ontwerpen in papierwaar. Bekijk ook onze unieke collectie ansichtkaarten inclusief Blond envelop. Deze zijn alleen en exclusief bij Hip en Stip Kaarten verkrijgbaar. Echte post is zoveel leuker, een kaartje sturen kan zoveel doen. Wij hebben daarom de Blond Amsterdam kaarten in diverse thema's. Denk hierbij aan een trendy felicitatie, alles voor een feest of verjaardag, trouwen, baby geboren tot een nieuwe woning. Stel zelf je favorieten kaarten samen en stuur ze naar ieder die fan is van Blond Amsterdam.

Sorteer op
 • Blond Amsterdam Cupcakes
  Blond Amsterdam Cupcakes

  Blond Amsterdam wenskaart met taart en cupcakes, ideaal voor uitnodiging High tea of feest. Vierkante kaart met rode enveloppe met polkadots, binnenkant blanco.

  Bekijk ook de postkaart Taart voor een High Tea.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Hoera Feest
  Blond Amsterdam Hoera Feest

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Hoera. Het is tijd voor een gezellig feest, party of verjaardag. Leuk om te versturen bij ieder feest, als uitnodiging of bij een Hightea. Van harte gefeliciteerd, Vierkante kaart met…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Happy Birthday
  Blond Amsterdam Happy Birthday

  Blond Amsterdam wenskaart voor felicitatie verjaardag met de tekst Happy Birthday. Met de leukste Blond taart en Nederlandse vlag als vrolijke kaart, Het is tijd voor een gezellig feest, party of verjaardag. Leuk om te versturen…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Hoera
  Blond Amsterdam Hoera

  Blond Amsterdam wenskaart vrolijke dames die genieten van een feestje. Met de tekst Hoera aan de voorkant, kleurrijk met een vrolijke achtergrond. Leuk om te versturen bij ieder feest, felicitatie en verjaardag.

  Vrolijke…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Geslaagd
  Blond Amsterdam Geslaagd

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Geslaagd, felicitatie voor bij diploma of rijbewijs. Dubbele wenskaart met blanco binnenkant. Enveloppe rood met stippen.

  Bekijk ook onze postkaart Well Done.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema:…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Liefs
  Blond Amsterdam Liefs

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Veel Liefs. Meisje met bloemen. Vierkante kaart met rode enveloppe met polkadots, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk ook onze wenskaart Voor jou.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Liefs,…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Liefs 2
  Blond Amsterdam Liefs 2

  Blond Amsterdam wenskaart Liefs met meisje op de schommel in de lente of zomer. Met de tekst 'Liefs' een leuke kaart om bij diverse gelegenheden te versturen.

  Liefs voor jou, Vrolijke vierkante kaart met rood en witte stippen…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Sterkte
  Blond Amsterdam Sterkte

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Sterkte. Voor beterschap te wensen per post. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk hier onze postkaart Get Well Soon.

  ∙ Formaat: 13 x 13…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Beterschap
  Blond Amsterdam Beterschap

  Blond Amsterdam kaart met de tekst Get Well Soon, een vrolijke beterschap wenskaart. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk hier onze postkaart Get Well Soon.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Nieuwe Woning
  Blond Amsterdam Nieuwe Woning

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Home Sweet Home. Wenskaart om te versturen bij nieuwe woning, felicitatie bij verhuizing. Ook te gebruiken als unieke verhuiskaart voor persoonlijke adreswijziging. Vierkante dubbele kaart…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Zwanger
  Blond Amsterdam Zwanger

  Blond Amsterdam wenskaart met tekst zwanger. Originele felicitatiekaart bij zwangerschap. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant blanco.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Hoera, Baby, Zwanger
  Inclusief polkadot…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Wenskaarten 8-set
  Blond Amsterdam Wenskaarten 8-set

  Blond Amsterdam wenskaarten, ook zelf naar wens samen te stellen. Wij versturen de thema`s Taart, Feest, Geboren, Hoera. Bedankt, Liefs en Sterkte. De trendy leuke wenskaarten worden per week samengesteld, ook met nieuwe…

  € 21,95
 • Blond Amsterdam Jongen
  Blond Amsterdam Jongen

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Jongen. Wenskaart met jongen op achtergrond Hollands grachtenpand en rode tulpen. Leuk om te versturen bij verjaardag jongen, baby geboren of als zomaar kaart. Vierkante kaart met confetti…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Meisje
  Blond Amsterdam Meisje

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Meisje. Wenskaart met meisje op achtergrond Hollands grachtenpand en margriet bloemen. Leuk om te versturen bij verjaardag meisje, baby geboren of als zomaar kaart. Vierkante kaart met…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Geboren Meisje
  Blond Amsterdam Geboren Meisje

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Girl, voor felicitatie geboren baby. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen ,binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk ook de postkaart Geboren Meisje.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema:…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Geboren Jongen
  Blond Amsterdam Geboren Jongen

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Boy, voor felicitatie geboren baby. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen ,binnenkant dubbele kaart blanco.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Baby, Jongen, Geboren
  Inclusief polkadot…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Cheers
  Blond Amsterdam Cheers

  Blond Amsterdam wenskaart voor felicitatie feest of verjaardag met de tekst Cheers. Voor een gezellige vriendinnen dag, weekend, Hight Tea die je als uitnodiging hiervoor kunt versturen. Speciaal voor een jarige vriendin.

  Tijd…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Rijbewijs
  Blond Amsterdam Rijbewijs

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Rijbewijs. Leuk om te versturen als felicitatie bij het behalen van je auto rijbewijs. Vierkante kaart met rode enveloppe met witte stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Hoera
  Blond Amsterdam Hoera

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Hoera. Leuk om te versturen bij ieder feest, verjaardag, felicitatie en diploma. Van harte gefeliciteerd, Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  ∙…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Thanks
  Blond Amsterdam Thanks

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Thanks. Met de heerlijke muffin alls bedankje per post. Een wenskaart die je voor ieder bedankje kunt versturen. Vierkante roze wenskaart met rood en witte stippen enveloppe, met in de…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Madeliefje
  Blond Amsterdam Madeliefje

  Blond Amsterdam wenskaart Madeliefje, ik geef deze bloemen aan jou. Leuk om naar je lieve moeder of vriendin te sturen, als leuke uitnodiging voor een High Tea of vriendinnendag. Maar ook voor Moederdag, gezellig weekendje weg of…

  € 2,95
 • Ansichtkaart Blond Amsterdam For You
  Ansichtkaart Blond Amsterdam For You

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst 'For You'. Met de kleurrijke ballonnen en het is tijd voor een feestje. Een wenskaart die je voor iedere felicitatie kunt versturen.

  Vierkante roze wenskaart met rood en witte stippen…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Party Girl
  Blond Amsterdam Party Girl

  Blond Amsterdam wenskaart Party Girl. Voor felicitatie op de 16e of 18e verjaardag, of als het leven begint bij de 50 jaar. Een vrolijke kaart met een jonge feest dame op een heerlijke taart met een drankje, op de achtergrond met…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Bloemen
  Blond Amsterdam Bloemen

  Blond Amsterdam wenskaart vrolijke bloemen met meisje bij bloemenkraam. Voor bloemen als bedankje, felicitatie en als zomaar kaart. Geen tekst op voorkant, voor veel gelegenheden te gebruiken. Leuk om te versturen bij ieder feest,…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Trouwen
  Blond Amsterdam Trouwen

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor huwelijksdag en trouwen. Met de tekst 'The Happy Couple' voor het gelukkige echtpaar. Op dit prachtige paar en een mooie huwelijksdag, als vrolijke felicitatie.

  Van harte…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Huwelijksbootje
  Blond Amsterdam Huwelijksbootje

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor huwelijksdag en trouwen. Met de tekst 'Huwelijksbootje' voor het gelukkige echtpaar. Voor dit echtpaar en een mooie huwelijksdag, als vrolijke felicitatie voor trouwen.

  Van…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Meisje 2
  Blond Amsterdam Meisje 2

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor meisje is geboren. In het wiegje met de knuffelbeer en sterren, achtergrond is roze met witte stippen. Leuke kaart als felicitatie voor babygirl. Tekst: Hoera, een meisje!

  Van…

  € 2,95
 • Blond Amsterdam Beterschap 2
  Blond Amsterdam Beterschap 2

  Blond Amsterdam wenskaart beterschap, leuk om te sturen voor wie er ziek is. Met de tekst 'Get Well Soon'is het een gezellige kaart waar ieder vrolijk van zal worden. In tijden van ziek zijn, met een theetje op de bank en een leuk…

  € 2,95
© 2008 - 2023 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel