Blond Amsterdam

Hip & Stip Kaarten heeft herfst vakantie van 20 tot 30 oktober 2021. Bestel in deze tijd met 10% korting via kortingscode herfst2021, hierbij ontvang je een Hollands herfst goodies setje met leuke extra's! Alle bestelling en mails worden weer verstuurd vanaf 1 november 2021. Alvast bedankt namens Hip & Stip!

Blond Amsterdam wenskaarten zijn leuk, vrolijk, kleurrijk en voor iedere gelegenheid te versturen. Wij hebben een originele wenskaarten collectie, met regelmatig nieuwe ontwerpen in papierwaar. Bekijk ook onze unieke collectie ansichtkaarten inclusief Blond envelop. Deze zijn alleen en exclusief bij Hip en Stip Kaarten verkrijgbaar. Echte post is zoveel leuker, een kaartje sturen kan zoveel doen. Wij hebben daarom de Blond Amsterdam kaarten in diverse thema's. Denk hierbij aan een trendy felicitatie, alles voor een feest of verjaardag, trouwen, baby geboren tot een nieuwe woning. Stel zelf je favorieten kaarten samen en stuur ze naar ieder die fan is van Blond Amsterdam.

Sorteer op
 • Blond Amsterdam Hoera Feest
  Blond Amsterdam Hoera Feest

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Hoera. Het is tijd voor een gezellig feest, party of verjaardag. Leuk om te versturen bij ieder feest, als uitnodiging of bij een Hightea. Van harte gefeliciteerd, Vierkante kaart met…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Cupcakes
  Blond Amsterdam Cupcakes

  Blond Amsterdam wenskaart met taart en cupcakes, ideaal voor uitnodiging High tea of feest. Vierkante kaart met rode enveloppe met polkadots, binnenkant blanco.

  Bekijk ook de postkaart Taart voor een High Tea.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Bloemen
  Blond Amsterdam Bloemen

  Blond Amsterdam wenskaart vrolijke bloemen met meisje bij bloemenkraam. Voor bloemen als bedankje, felicitatie en als zomaar kaart. Geen tekst op voorkant, voor veel gelegenheden te gebruiken. Leuk om te versturen bij ieder feest,…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Hoera
  Blond Amsterdam Hoera

  Blond Amsterdam wenskaart vrolijke dames die genieten van een feestje. Met de tekst Hoera aan de voorkant, kleurrijk met een vrolijke achtergrond. Leuk om te versturen bij ieder feest, felicitatie en verjaardag.

  Vrolijke…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Happy Birthday
  Blond Amsterdam Happy Birthday

  Blond Amsterdam wenskaart voor felicitatie verjaardag met de tekst Happy Birthday. Met de leukste Blond taart en Nederlandse vlag als vrolijke kaart, Het is tijd voor een gezellig feest, party of verjaardag. Leuk om te versturen…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Wenskaarten 8-set
  Blond Amsterdam Wenskaarten 8-set

  Blond Amsterdam wenskaarten, ook zelf naar wens samen te stellen. Wij versturen de thema`s Taart, Feest, Geboren, Hoera. Bedankt, Liefs en Sterkte. De trendy leuke wenskaarten worden per week samengesteld, ook met nieuwe…

  € 20,75
 • Blond Amsterdam Geslaagd
  Blond Amsterdam Geslaagd

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Geslaagd, felicitatie voor bij diploma of rijbewijs. Dubbele wenskaart met blanco binnenkant. Enveloppe rood met stippen.

  Bekijk ook onze postkaart Well Done.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema:…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Nieuwe Woning
  Blond Amsterdam Nieuwe Woning

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Home Sweet Home. Wenskaart om te versturen bij nieuwe woning, felicitatie bij verhuizing. Ook te gebruiken als unieke verhuiskaart voor persoonlijke adreswijziging. Vierkante dubbele kaart…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Liefs
  Blond Amsterdam Liefs

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Veel Liefs. Meisje met bloemen. Vierkante kaart met rode enveloppe met polkadots, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk ook onze wenskaart Voor jou.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Liefs,…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Liefs 2
  Blond Amsterdam Liefs 2

  Blond Amsterdam wenskaart Liefs met meisje op de schommel in de lente of zomer. Met de tekst 'Liefs' een leuke kaart om bij diverse gelegenheden te versturen.

  Liefs voor jou, Vrolijke vierkante kaart met rood en witte stippen…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Sterkte
  Blond Amsterdam Sterkte

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Sterkte. Voor beterschap te wensen per post. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk hier onze postkaart Get Well Soon.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Opa & Oma
  Blond Amsterdam Opa & Oma

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Opa & Oma. Vrolijke wenskaart om naar Opa en Oma te versturen. Leuk voor bij de trouwdag, als lief bedankje of bij een cadeau te versturen. De enige échte originele wenskaart voor de liefste…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Beterschap
  Blond Amsterdam Beterschap

  Blond Amsterdam kaart met de tekst Get Well Soon, een vrolijke beterschap wenskaart. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk hier onze postkaart Get Well Soon.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Beterschap 2
  Blond Amsterdam Beterschap 2

  Blond Amsterdam wenskaart beterschap, leuk om te sturen voor wie er ziek is. Met de tekst 'Get Well Soon'is het een gezellige kaart waar ieder vrolijk van zal worden. In tijden van ziek zijn, met een theetje op de bank en een leuk…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Zwanger
  Blond Amsterdam Zwanger

  Blond Amsterdam wenskaart met tekst zwanger. Originele felicitatiekaart bij zwangerschap. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant blanco.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Hoera, Baby, Zwanger
  Inclusief polkadot…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Meisje
  Blond Amsterdam Meisje

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Meisje. Wenskaart met meisje op achtergrond Hollands grachtenpand en margriet bloemen. Leuk om te versturen bij verjaardag meisje, baby geboren of als zomaar kaart. Vierkante kaart met…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Jongen
  Blond Amsterdam Jongen

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Jongen. Wenskaart met jongen op achtergrond Hollands grachtenpand en rode tulpen. Leuk om te versturen bij verjaardag jongen, baby geboren of als zomaar kaart. Vierkante kaart met confetti…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Geboren Meisje
  Blond Amsterdam Geboren Meisje

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Girl, voor felicitatie geboren baby. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen ,binnenkant dubbele kaart blanco.

  Bekijk ook de postkaart Geboren Meisje.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema:…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Geboren Jongen
  Blond Amsterdam Geboren Jongen

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Boy, voor felicitatie geboren baby. Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen ,binnenkant dubbele kaart blanco.

  Formaat: 13 x 13 cm
  Thema: Baby, Jongen, Geboren
  Inclusief polkadot…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Cheers
  Blond Amsterdam Cheers

  Blond Amsterdam wenskaart voor felicitatie feest of verjaardag met de tekst Cheers. Voor een gezellige vriendinnen dag, weekend, Hight Tea die je als uitnodiging hiervoor kunt versturen. Speciaal voor een jarige vriendin.

  Tijd…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Hoera
  Blond Amsterdam Hoera

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Hoera. Leuk om te versturen bij ieder feest, verjaardag, felicitatie en diploma. Van harte gefeliciteerd, Vierkante kaart met rode enveloppe met stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  ∙…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Rijbewijs
  Blond Amsterdam Rijbewijs

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Rijbewijs. Leuk om te versturen als felicitatie bij het behalen van je auto rijbewijs. Vierkante kaart met rode enveloppe met witte stippen, binnenkant dubbele kaart blanco.

  Formaat: 13 x 13…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Thanks
  Blond Amsterdam Thanks

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst Thanks. Met de heerlijke muffin alls bedankje per post. Een wenskaart die je voor ieder bedankje kunt versturen. Vierkante roze wenskaart met rood en witte stippen enveloppe, met in de…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Party Girl
  Blond Amsterdam Party Girl

  Blond Amsterdam wenskaart Party Girl. Voor felicitatie op de 16e of 18e verjaardag, of als het leven begint bij de 50 jaar. Een vrolijke kaart met een jonge feest dame op een heerlijke taart met een drankje, op de achtergrond met…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Madeliefje
  Blond Amsterdam Madeliefje

  Blond Amsterdam wenskaart Madeliefje, ik geef deze bloemen aan jou. Leuk om naar je lieve moeder of vriendin te sturen, als leuke uitnodiging voor een High Tea of vriendinnendag. Maar ook voor Moederdag, gezellig weekendje weg of…

  € 2,75
 • Ansichtkaart Blond Amsterdam For You
  Ansichtkaart Blond Amsterdam For You

  Blond Amsterdam wenskaart met de tekst 'For You'. Met de kleurrijke ballonnen en het is tijd voor een feestje. Een wenskaart die je voor iedere felicitatie kunt versturen.

  Vierkante roze wenskaart met rood en witte stippen…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Meisje 2
  Blond Amsterdam Meisje 2

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor meisje is geboren. In het wiegje met de knuffelbeer en sterren, achtergrond is roze met witte stippen. Leuke kaart als felicitatie voor babygirl. Tekst: Hoera, een meisje!

  Van…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Huwelijksbootje
  Blond Amsterdam Huwelijksbootje

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor huwelijksdag en trouwen. Met de tekst 'Huwelijksbootje' voor het gelukkige echtpaar. Voor dit echtpaar en een mooie huwelijksdag, als vrolijke felicitatie voor trouwen.

  Van…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Trouwen
  Blond Amsterdam Trouwen

  Blond Amsterdam wenskaart de leuke felicitatie voor huwelijksdag en trouwen. Met de tekst 'The Happy Couple' voor het gelukkige echtpaar. Op dit prachtige paar en een mooie huwelijksdag, als vrolijke felicitatie.

  Van harte…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam Trouwen
  Blond Amsterdam Trouwen

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Together Forever. Leuk om te versturen bij huwelijk met unieke illustraties. De postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op achterkant. Inclusief witte enveloppe met Blond…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Party
  Blond Amsterdam Party

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Party. Leuk om te versturen bij diverse uitnodigingen en feest party, met illustraties. De postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op achterkant. Inclusief witte feest…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Let's Celebrate
  Blond Amsterdam Let's Celebrate

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Let's Celebrate. Leuk om te versturen bij feest, verjaardag of als uitnodiging met illustraties. De postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op achterkant. Inclusief witte…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Cheers
  Blond Amsterdam Cheers

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Cheers. Leuk om te versturen bij feest, verjaardag man of vrouw of als uitnodiging met party illustraties. De postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op achterkant.…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Well Done
  Blond Amsterdam Well Done

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Well Done. Leuk om te versturen bij geslaagd, diploma, certifikaat en behalen rijexamen met met medaille illustraties. Deze postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Get Well Soon
  Blond Amsterdam Get Well Soon

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst Get Well Soon. Leuk om te versturen om iemand beterschap te wensen, met leuke illustraties. Deze postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie stempel op achterkant. Inclusief witte…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam New Home
  Blond Amsterdam New Home

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met de tekst New Home. Leuk om te versturen bij nieuwe woning, verhuizing of om adreswijziging door te geven met vogelhuis als illustraties. Deze postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie…

  € 1,75
 • Blond Amsterdam Taart
  Blond Amsterdam Taart

  Ansichtkaart Blond Amsterdam met divese cupcakes en taartjes. Leuk om te versturen als felicitatie bij verjaardag, uitnodiging voor feest of High Tea met diverse illustraties. Deze postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie…

  € 1,75
 • Blond Notitieboekje Donuts
  Blond Notitieboekje Donuts

  Blond Amsterdam notitieboekje Donuts. Uit de serie Life with friends. Vrolijk en handzaam A6 schrijfboekje, binnenkant wit blanco. Ideaal als een klein cadeautje, om te versturen en mee te nemen voor kleine notities in de tas. Een…

  € 2,75
 • Blond Amsterdam 8-set Ansichtkaarten
  Blond Amsterdam 8-set Ansichtkaarten

  Ansichtkaart 8-set ansichtkaarten van Blond Amsterdam. Uniek en alleen verkrijgbaar bij Hip & Stip Kaarten.

  Met leuke teksten en Blond illustraties voor diverse gelegenheden. Deze postkaart heeft afgeronde hoeken met illustratie…

  € 12,75
© 2008 - 2021 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel