Over Hip & Stip Kaarten

In November 2008 is Hip & Stip Kaarten online gegaan. Dé webwinkel die zich voornamelijk richt op unieke, originele kaarten en mooie producten uit Holland. Na een samenwerking met diverse ontwerpers uit de geboortekaartjes wereld, werd de interesse al snel groter om naast wenskaarten ook ansichtkaaren en kinderuitnodigingen online aan te bieden. Inmiddels is ons assortiment veel ruimer opgezet. Wij richten ons ook op Hollands papierwaar en stationery van diverse originele merken.

Over Audrey

Wist je dat ik in Gelderland geboren ben en al jaren in het gezellige Brabant woon? Samen met man en twee puber kinderen, geniet van een fijn huis en mooie omgeving met een goed boek? Werkzaam ook op kantoor, doe zzp- werkzaamheden voor winkels en schrijf veel artikelen voor webwinkel collega's via Molenstraat12.nl. Verder ben ik werkzaam voor diverse bedrijven op het gebied van Marketing en Social Media. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen, Body Balance en stedentrips met ons mooie gezin.

Postcrossing & Snailmail

Vanaf 2012 werden onze bestellingen steeds meer gericht op Postcrossing. Inmiddels zijn we zover dat we de nummer 1 zijn in exclusieve Hollandse ansichtkaarten, stickers, papierwaar en maskingtape. Onze kaarten en stickers gaan de wereld over. Van China tot Australië en van Duitsland naar Amerika. Wij zijn zelf ook kaarten gaan versturen, zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van onze klanten. Met dé unieke Postcrossing ID stickers. Inmiddels hebben we voor onze klanten en volgers twee actieve groepen via Facebook opgezet, waar ik nog een persoonlijker contact met jou heb gekregen. Onze slogan is niet voor niets: échte post is zoveel leuker.

Duidelijke pagina's

Onze producten zijn snel terug te vinden in de webwinkel. Zoek je graag op thema of op merk en ontwerpers? Kijk snel naar onze nieuwe producten en de Sale prijzen. Bekijk onze exclusieve pagina met Hollandse producten, ben je op zoek naar uniek papierwaar? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Vindt je echte post versturen ook zo leuk? Zeker in deze tijd waarbij bijna alles via de digitale weg gaat, vinden wij het veel leuker om echte post te sturen en te ontvangen. Een kaartje met handgeschreven lieve tekst maakt ons echt blij. Snailmail is het versturen van handgeschreven post met een leuk klein cadeautje erbij. Denk aan onze stickers, gelukspoppetjes of schrijfkaartjes. Ook richten wij ons op de thema's Trouwen en Geboren. Er is veel vraag naar adres- en sluitstickers voor op een geboortekaartje, zo blijven wij zoeken naar originele papierwaren.

Kaartenlijn Liefs uit Holland & Studio Holland

In samenwerking met de ontwerpers van Jouwkaartjes.nl, hebben wij de Hollandse kaartenlijn Liefs uit Holland opgezet. Speciaal ook voor winkels, voor wederverkoop verkrijgbaar. Een collectie met ansichtkaarten, stickers, cadeau - schrijfkaarten en themakaarten; speciaal voor valentijnsdag en kerst. Winkels kunnen bij interesse hier altijd contact met ons over opnemen. Wij sturen dan graag meer informatie over de mogelijkheden. Met inmiddels bijna 20 verkooppunten in Nederland, veel Liefs uit Holland.

Kaarten & Cadeau Service

Wij hebben een unieke kaartenservice, want naar wens versturen wij de kaarten speciaal voor jou. Wil je een persoonlijke kaart sturen naar familie of een goede vriendin? Geef ons de tekst door, wij maken er speciale post van. Ook is het mogelijk om gratis de bestelling te laten inpakken in Delftsblauw Hollands cadeaupapier. Voor meer informatie over deze mogelijkheden, bekijk de pagina "informatie en voorwaarden - service". Ideaal als je snel een verjaardagskaart persoonlijk wilt laten versturen.

Feest met echte post

Wat wij voor iedere klant belangrijk vinden, is dat het ontvangen van onze persoonlijke post; als een feestje is. Onze bestellingen worden met veel zorg ingepakt met een Hollandse sfeer. Bij iedere bestelling sturen we wat extra's mee, met leuke winkeltips uit Holland. Lees de reacties in het gastenboek en bekijk foto's van onze klanten. Wij vinden het ook bijzonder fijn om nieuwe berichten of een review op Facebook en een foto via mail te ontvangen. Persoonlijk contact via de Social Media voor meer inspiratie tips van Hip & Stip Kaarten. Wij blijven gaan voor de echte post en dit delen we graag met jou. Doe aan Snailmail, het is zo leuk om te doen. Veel winkelplezier en tot ziens.

Lieve Hollandse groet,

Audrey van Esch- van Huet

© 2008 - 2023 Hip & Stip Kaarten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel